Laat u informeren door FOCWA en RAI CarrosserieNL

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Alles over de cao en belangrijke wetgeving in 2020’

U kunt nu het webinar 'Alles over de cao en belangrijke wetgeving in 2020' terugkijken.

PRIMEUR | Volledig op de hoogte zijn van de cao en belangrijke wetten in 2020? Volg onze live-uitzending op 5 februari

Op 5 februari om 20:00 uur geeft FOCWA een webinar over de cao en belangrijkste wetten waarvan u als ondernemer op de hoogte wilt zijn. Deze webinar is voor leden van FOCWA en RAI CarrosserieNL. Een webinar is een live-uitzending die u via uw computer, tablet of mobiele telefoon op afstand kunt volgen en waarin u in korte tijd op de hoogte wordt gebracht. U hoeft er dus niet voor in de auto te stappen! Tijdens de presentatie kunt u ook vragen stellen.

Update wijzigingen cao 2020

Tijdens het webinar praten wij u bij over de cao. Wat is er nieuw en waar lopen de meeste ondernemers sinds de ingang van de nieuwe cao tegenaan?

Daarnaast gaan we het hebben over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), die begin dit jaar is ingegaan. We gaan het hebben over de wijzigingen van de WAB, waaronder de regels voor flexibele arbeid en de transitievergoeding. Wij delen de praktijkervaringen van uw collega’s in de branche op basis van alle vragen die hierover al zijn binnengekomen bij de juristen van FOCWA. Zo kunt u leren van de andere ondernemers uit de branche.

Naast deze wet zal er ook aandacht gegeven worden aan de nieuwe verlofregels bij de geboorte van een kind.

Kortom, in 30-40 minuten wordt u klaargestoomd voor 2020!

Terugkijken

Webinar:
‘Alles over de cao en belangrijke wetgeving in 2020’