Praktische informatie

 • Datum: vrijdag 13 november 2020
 • Tijd: Vanaf 13:00
 • Organisator:
 • Detron
 • Expert: Markus Vervoort
  Markus Vervoort

  Markus Vervoort

  Manager Communication Solutions
  Detron

  Markus Vervoort is bij Manager Communication Solutions bij Detron. Met het team helpt hij organisaties met de transitie naar nieuwe communicatie omgevingen middels Microsoft Teams en Mitel. Unified Communication is de verbinding tussen telecom en IT.

  , Manager Communication Solutions - Detron
  Expert: Remco de Kramer
  Remco de Kramer

  Remco de Kramer

  Product Marketing Manager Modern Workplace
  Microsoft

  Remco de Kramer is Product Marketing Manager bij Microsoft in Nederland. Hij stelt organisaties in staat een Moderne Werkplek te bieden gebaseerd op de Microsoft 365 productivity suite. Communicatie is essentieel is voor een goede samenwerking daarom is hij gespecialiseerd in telefonie en meetings

  , Product Marketing Manager Modern Workplace - Microsoft

Beter samenwerken in Microsoft Teams met chat, video, contentdeling en samenwerken in documenten. Maar ook bellen en gebeld worden, gesprekken overdragen, dempen en weer inschakelen. Dit alles met alle denkbare functionaliteit van je traditionele telefooncentrale.

Dát is het communiceren en samenwerken van nu! En het mooie is: met Detron Connect 365 kan dit vanuit je eigen datacenter of volledig vanuit ons eigen beveiligde datacenter.

Remco de Kramer (Microsoft) en Markus Vervoort (Detron) delen middels dit webinar hun visie op Unified en Intelligent Communication oplossingen specifiek voor de overheid. Tijdens dit webinar gaan zij in op de trends en ontwikkelingen in de markt rondom Microsoft Teams in combinatie met telefonie en vertellen ze hoe Detron Connect 365 bijdraagt aan efficiënt samenwerken ongeacht je locatie of apparaat.

Inschrijven

Webinar:
‘Unified en Intelligent Communication met Detron Connect 365 | Overheidbranche’

Gelukt!

Bedankt voor uw inschrijving:
‘Unified en Intelligent Communication met Detron Connect 365 | Overheidbranche’

De inschrijving is gelukt. Zet de webinar direct in je agenda door op onderstaande knop te klikken:

Voeg toe aan agenda