Testpagina

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Dit is een testwebinar’

U kunt nu het webinar 'Dit is een testwebinar' terugkijken.

Testtitel

Altijd al ondernemer willen worden? Wil je meer weten over franchisen? Wat het inhoud, wat voor soorten franchises er zijn en wat de voor- en nadelen zijn van franchisen? Wat kun je verwachten van een franchiseformule? Maak tijdens deze webinar kennis met de volgende 3 hoofdonderwerpen: franchisen, de Retail Development Company (RDC) en The Read Shop.

Retail Development Company

RDC is een overkoepelende organisatie met een full service franchiseformule The Read Shop (Express) en inkoopcombinaties Plantage InkoopPartners, Vivánt en Tabaronde. RDC biedt meerwaarde door ervoor te zorgen dat ondernemers zich kunnen richten op datgene waar zij echt goed in zijn: de klant in de winkel. We hebben gedegen ervaring in franchise en inkoop, en een uitgebreid en professioneel diensten- en productenaanbod. Daarmee is RDC, met ruim 600 aangesloten winkels, de partij voor iedere ondernemer in de boek-, tijdschriften- en kantoorvakhandel en het tabak- en gemakskanaal.

The Read Shop

Wat voor soort winkel is The Read Shop? Wat is het verschil tussen The Read Shop en andere franchise organisaties? Wat zijn de voordelen van ondernemen met The Read Shop? En wat kan je verdienen met een The Read Shop winkel?

The Read Shop is een gemakswinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, kansspelen, cadeaukaarten, gifts en tabak. The Read Shop is een franchiseformule waarbij het assortiment samen met de ondernemer wordt afgestemd op de lokale vraag waardoor een zeer diverse doelgroep wordt bereikt. Met meer dan 25 jaar ervaring en met meer dan 170 winkels in Nederland, is The Read Shop een bewezen formule.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in voor de webinar: ‘Ondernemen met de franchiseformule The Read Shop’.

Terugkijken

Webinar:
‘Dit is een testwebinar’