Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Storage-trends om rekening mee te houden in 2018’

U kunt nu het webinar 'Storage-trends om rekening mee te houden in 2018' terugkijken.

Met de toenemende hoeveelheid data die organisaties vastleggen, beheren en toepassen neemt ook het belang van storage toe. Niet alleen ontwikkelingen op het gebied van technologie zijn daarbij relevant. Ook het voldoen aan regelgeving wordt steeds belangrijker, denk daarbij bijvoorbeeld aan GDPR.

In dit webinar nemen 2 experts u mee in een aantal ontwikkelingen op het gebied van storage die in 2018 volop de agenda bepalen. Aan bod komen onder meer:

  • Encryptie & GDPR: Een eerste stap is om te voorkomen dat een datalek leidt tot problemen is het onbruikbaar maken van gegevens voor derden. Dat kan via versleuteling, bijvoorbeeld met self encrypting drives of losse softwarepakketten. Wat zijn de voor- en nadelen van deze twee opties?
  • Object gebaseerde storage: Bij deze relatief nieuwe storagevorm wordt een architectuur gebruikt die data beheert als objecten. In tegenstelling tot traditionele architecturen, waarin wordt uitgegaan van ‘files´ of ‘blocks’. Deze storage-vorm kan in steeds meer gevallen beter passend zijn voor onder meer ongestructureerde data en archieven (of back-ups).
  • Uitrol van Software Defined Storage: Software defined storage is een software-oplossing die hardware onafhankelijk is. Het zorgt ervoor dat organisaties op een flexibele en nauwkeurige manier met zoveel mogelijk data aan de slag kunnen. Steeds meer organisaties maken hier gebruik van.

Schrijf u nu in voor dit webinar om weer helemaal up-to-date te zijn over het onderwerp storage voor 2018.

Terugkijken

Webinar:
‘Storage-trends om rekening mee te houden in 2018’