Praktische informatie

 • Datum: dinsdag 15 oktober 2019
 • Tijd: Vanaf 15:00
 • Organisator:
 • Qbit Cyber Security
 • Expert: Albert Riemersma
  Albert Riemersma

  Albert Riemersma

  CISO
  TVM verzekeringen

  , CISO - TVM verzekeringen
  Expert: Lourens Dijkstra
  Lourens Dijkstra

  Lourens Dijkstra

  Senior Adviseur Informatiebeveiliging
  Qbit

  , Senior Adviseur Informatiebeveiliging - Qbit
 • Moderator: Chris van ’t Hof
  Chris van ’t Hof

  Chris van ’t Hof

  Presenter and organiser
  Hack Talk

  , Presenter and organiser - Hack Talk

Red Teaming is een veelgebruikte methode om de beveiliging van organisaties te testen door middel van een gesimuleerde cyberaanval. Waarom zou je Red Teaming inzetten? En, (hoe) zorgt Red Teaming voor gedragsverandering? Op 15 oktober hoor je het tijdens onze live webinar.

Wat is Red Teaming

Red Teaming is een methode om te onderzoeken welke veiligheidsrisico’s relevant zijn voor een organisatie. Is de cybersecurity sterk genoeg deze te herkennen en bestrijden? Qbit verhoogt de weerbaarheid van je organisatie door dreigingssimulaties uit te voeren en ondersteuning te beiden aan de cybersecurity.

Wat leer je tijdens dit webinar?

Red Teaming is dus zoals gezegd een methode om een cyberaanval te simuleren. In dit webinar zie je live hoe Qbit te werk gaat bij Red Teaming acties. We laten zien hoe informatie verzameld wordt en hoe deze informatie vervolgens gebruikt kan worden bij het opzetten van een aanvalsscenario.

Het vaak gehoorde aanname is dat medewerkers hun gedrag veranderen als zij de impact van een cyberaanval voelen. Maar is dat wel altijd zo? En hoe zorg je ervoor dat de impact niet doorslaat naar weerstand? Lourens Dijkstra (Qbit) zal het uitleggen in dit webinar.

Recent heeft Qbit bij TVM Verzekeringen een Red Teaming actie uitgevoerd. Albert Riemersma, CISO bij TVM, legt uit hoe de actie is verlopen en welke impact het heeft gehad. Daarnaast geeft hij antwoord op de belangrijkste vraag: heeft de actie geleid tot digitale weerbaarheid van de medewerkers?

Stel je vraag aan security experts

Chris van ’t Hof (Presentator van o.a. Hack Talk en auteur van Helpende Hackers) zal tijdens dit webinar als presentator vragen stellen, maar daarnaast kun jij als kijker ook vragen stellen die wij direct live bespreken. Je hebt dus geen reistijd en doet toch veel adequate kennis op.

Inschrijven

Webinar:
‘Qbit Live: Van Red Teaming naar Gedragsverandering’

Gelukt!

Bedankt voor uw inschrijving:
‘Qbit Live: Van Red Teaming naar Gedragsverandering’

Uw inschrijving is voltooid. U ontvangt in aanloop naar het webinar meer informatie in uw mailbox.