PE-punt: 1

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘FFP PE-webinar: De ins & outs van de aflossingsverplichting in de eigenwoningregeling’

U kunt nu het webinar 'FFP PE-webinar: De ins & outs van de aflossingsverplichting in de eigenwoningregeling' terugkijken.

Sinds 1 januari 2013 geldt een aflossingsverplichting voor nieuwe eigenwoningschulden. De wetgever heeft bij de wijzigingen van 2012 naar 2013 weinig oog gehad voor overgangssituaties van oud naar nieuw recht.

In dit webinar geeft Rob Timmermans uitleg over verschillende situaties, die van invloed zijn op de aflossingsverplichting in de eigenwoningregeling. Hierbij wordt onder andere ingegaan op de verschillende gevolgen van het aflossen op de eigenwoningschuld onder oud en nieuw recht, verhuisregelingen, de aflossingsstand en diverse mutaties in de eigenwoningregeling bij het aangaan en verbreken van het (fiscale) partnerschap.

Aan de hand van de wetsartikelen, relevante besluiten en de visie van de Belastingdienst geeft Rob, aan de hand van veel voorbeelden, op zijn eigen wijze uitleg over deze complexe materie.

Rob Timmermans MFP is directeur van opleidingsinstituut Impact Opleiding & Training. Rob is ruim 25 jaar werkzaam in de financiële branche en heeft de laatste tien jaar, naast zijn financieel advieskantoor en makelaardij, voor verschillende opleidingsinstituten opleidingen en trainingen verzorgd.

Rob is gespecialiseerd in de fiscale wet- en regelgeving, met name op het gebied van de eigenwoningregeling. Hij heeft verschillende spraakmakende publicaties op zijn naam staan. In zijn opleidingen bundelt Rob zijn kennis als Master in financial planning en Registertaxateur met zijn ruime praktijkervaring. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wettelijke regelingen. 

Meer weten over dit onderwerp? Meld je dan nu kosteloos aan voor dit Webinar van 6 maart (starttijd: 20.00 uur). Mis het niet!  

De PE-punten voor RB en RBc worden aangevraagd

Terugkijken

Webinar:
‘FFP PE-webinar: De ins & outs van de aflossingsverplichting in de eigenwoningregeling’