PE-punt: 1

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘FFP PE-webinar: De juridische en fiscale aspecten van het gewijzigd huwelijksvermogensrecht voor ondernemer en DGA’

U kunt nu het webinar 'FFP PE-webinar: De juridische en fiscale aspecten van het gewijzigd huwelijksvermogensrecht voor ondernemer en DGA' terugkijken.

Het opstellen van de juiste huwelijkse voorwaarden en uitvoering daarvan is van groot belang bij eventuele echtscheiding en overlijden van de dga omdat dit immers de momenten zijn waarop de continuïteit van het bedrijf in gevaar komt. Tijdens dit webinar worden zowel de juridische als de fiscale aspecten ten aanzien van het gewijzigd huwelijksvermogensrecht voor de ondernemer en de DGA uitgebreid en op actieve wijze besproken. Daarbij worden de voor de praktijk van belang zijnde aandachtspunten toegelicht en worden praktijktips gegeven.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Overzicht wijzigingen huwelijksvermogensrecht sinds 2001
  • Testamenten en/of giften met in- of uitsluitingsclausule en de uitwerking in de praktijk
  • De werking van de beleggingsleer in het kader van ondernemingsvermogen; wat zijn de (on)mogelijkheden
  • Is de “redelijke vergoeding” een kans of een bedreiging? Nu al vastleggen? En hoe om te gaan met bestaande huwelijken?
  • De taak van de financieel planner

Harry van Houdt treedt op namens opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Harry treedt regelmatig op als docent voor Lindenhaeghe en is eigenaar van de Nederlandse Planners Associatie.

Meer weten over dit onderwerp? Meld je dan nu kosteloos aan voor dit Webinar van 12 juni 2018 (starttijd: 20.00 uur). Mis het niet!  

Terugkijken

Webinar:
‘FFP PE-webinar: De juridische en fiscale aspecten van het gewijzigd huwelijksvermogensrecht voor ondernemer en DGA’