PE-punt: 1 - Webinar: 10 september 2019

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘FFP PE-webinar: Wijzigingen partneralimentatie per 2020’

U kunt nu het webinar 'FFP PE-webinar: Wijzigingen partneralimentatie per 2020' terugkijken.

Op 21 mei is het wetsvoorstel herziening partneralimentatie aangenomen door de Eerste Kamer. De nieuwe wet zal op 1 januari 2020 in werking treden. Per 1 januari 2020 zal daarnaast ook de fiscale behandeling van partneralimentatie veranderen. Berry van Zuidam zal de grote gevolgen van deze nieuwe wet en de gewijzigde fiscale regels voor de (scheidings)adviespraktijk bespreken.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Uitleg nieuwe regeling partneralimentatie
  • Gevolgen voor de adviespraktijk
  • Vastlegging nieuwe afspraken
  • Fiscale veranderingen reguliere partneralimentatie (2020)
  • Fiscale veranderingen afkoop partneralimentatie (2020)

Spreker: B. van Zuidam MfN FFP RFEA (Berry)

Berry van Zuidam is sinds 2018 als eigenaar en docent verbonden aan het opleidingsinstituut van de ScheidingsDeskundige. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Meer weten over dit onderwerp? Meld je dan nu kosteloos aan voor dit Webinar van 10 september (starttijd: 20.00 uur). Mis het niet!  

De PE-punten voor RB en RBc worden aangevraagd

Terugkijken

Webinar:
‘FFP PE-webinar: Wijzigingen partneralimentatie per 2020’