PE-punt: 1

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘FFP PE-webinar: Alternatieven DGA-pensioen na uitfasering eigen beheer’

U kunt nu het webinar 'FFP PE-webinar: Alternatieven DGA-pensioen na uitfasering eigen beheer' terugkijken.

De mogelijkheid om pensioen op te bouwen in eigen beheer is voor de DGA al enige tijd niet meer mogelijk. In dit webinar worden de overige mogelijkheden van pensioenopbouw voor de DGA besproken. De voor- en nadelen van ieder alternatief worden aangestipt. Hierbij komen afwegingen tussen rendement en risico aan de orde alsmede de fiscale indeling, mate van flexibiliteit en gevolgen voor de sociale zekerheid. Met behulp van praktijkcases zal deze interessante materie verder toepasbaar worden gemaakt. 

Muriel Kamsma werkt als zelfstandig gevestigd financieel planner voor ondernemers en particulieren bij drs. M. Kamsma Financieel Advies. Muriel werd in 2015 verkozen tot de FFP financieel planner van het jaar. 

Martijn van Hulten is werkzaam als zelfstandig gevestigd financieel planner en belastingadviseur bij Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs & Financieel Planners. Martijn richt zich voornamelijk op ondernemers. 

Meer weten over dit onderwerp? Meld je dan nu kosteloos aan voor dit Webinar op 30 oktober 2018 (starttijd: 20.00 uur). Mis het niet!  

Terugkijken

Webinar:
‘FFP PE-webinar: Alternatieven DGA-pensioen na uitfasering eigen beheer’